Aanvraag reservering

Wij werken met een online reserveringssysteem. Iedereen dient van te voren te reserveren voor ons hotel en onze crèche.

Download: Contract Hondenpension De Lindenberg

 

Hondenpension de Lindenberg sluit per 1 oktober 2023

 

De afgelopen 35 jaar heb ik me, samen met ons fantastische team, met heel veel liefde en passie ingezet voor dit hondenpension. Nu is voor mij de tijd gekomen waarin ik meer aandacht wil besteden aan mijn gezin.

Dat combineert niet meer met het runnen van het hondenpension en daarom stoppen we per 1 oktober 2023. Dit betekent dat de dagopvang en vakantieopvang per 1 oktober wordt stopgezet.

 

Toen ik 35 jaar geleden de boxerkennel van mijn ouders overnam, had ik nooit gedacht dat dit zou mogen uitgroeien tot een pension waar we, op drukke dagen, meer dan honderd honden een leuke tijd mogen bezorgen.

Daar ben ik enorm trots op! Tegelijkertijd heeft deze groei ervoor gezorgd dat er, op elk moment van elke dag, een enorme verantwoordelijkheid rust op goede zorg voor de geliefde huisdieren die klanten ons toevertrouwen.

Een enorme eer, maar dit zorgt er wel voor dat we altijd met het pension bezig zijn. De keuze om meer tijd voor mezelf te nemen was duidelijk, maar de beslissing om te stoppen was heel moeilijk.

 

Ik wil jullie, onze klanten, bedanken dat jullie al deze tijd de zorg voor jullie honden aan ons hebben toevertrouwd. Het contact met de klanten, maar zeker de onvoorwaardelijke liefde van de honden ga ik missen.

 

Heel veel liefs,

José

 

Ik heb nog geen account?

Wij kunnen helaas geen nieuwe klanten meer aannemen.

Wilt u online reserveren en heeft u nog geen account van ons online reserveringssysteem? Maak een account aan via de onderstaande link.

https://lindenberg.kennelcare.nl/register

 

Ik heb al een account

Bent u al klant van ons en heeft u al een account dan kunt u direct inloggen in ons reserveringssysteem via de onderstaande link.

https://lindenberg.kennelcare.nl/login

 

De dagen die in het rood zijn gekleurd in ons kalender betekent dat we op die dagen dicht zijn voor het in- of uitchecken van uw huisdier (zondagen of feestdagen). Voor de rest zijn alle dagen groen gekleurd. Voor deze dagen kan u wel reserveren maar dat betekent niet automatisch dat er dan plek is! Wacht dan ook af tot u een mail terug krijgt voor een bevestiging van uw reservering. Dit kan maximaal 48 uur duren. Heeft u na 48 uur nog niks gehoord? Neem dan contact met ons op.

"Bobby en Sarah gaan kwispelend uit de auto. Vaak hebben wij het er veel moeilijker mee dan de honden."

Marianne Moot

Volg ons Wilt u op de hoogte blijven van nieuws? Volg ons op Facebook