OVER ONS – IN DE PERS

Hondenpension De Lindenberg verschijnt regelmatig positief in de pers. Natuurlijk zijn we blij met deze aandacht. Daarom delen we deze nieuwsberichten graag.

 

 

Artikelen

Open dag 14 april 2012

Na een lange tijd van voorbereidingen was de open dag aangebroken. De laatste puntjes werden op de i gezet. De weergoden waren ons goed gezind; het zonnetje scheen, de temperatuur was lekker. Vanaf 11 uur werden de bezoekers ontvangen door een paar levensgrote “honden”. Zij ontvingen een tasje met een proefzakje hondenvoer van Royal Canin, een balpen van ons hondenpension en een lootje om... Lees het gehele artikel (PDF)

Open dag 14 april 2012

De bode (1 augustus 2008)

Blaffende honden bijten niet, maar wie bij José van der Linden-Maas haar hondenpension De Lindenberg aan de Klappenberg betreedt, schrikt toch wel van het oorverdovende kabaal dat de logés luidkeels produceren. Dat is volgens haar nou precies de reden dat ze alleen...... Lees het gehele artikel (PDF)

De bode (1 augustus 2008)

Tandartsassistenten (15 februari 2008)

Tandartsassistenten van het Kellebeek college poetsen de tanden van de honden in ons hondenpension.

De Gazet (4 oktober 2001)

De Lindenberg: boxerkennel; hondenpension en dagopvang ineen. Alhoewel de boxer altijd een bijzonder plaatsje in hun hart zal blijven innemen is José van de Linden overstag. Ook andere hondenrassen zijn welkom in het pension aan de Klappenberg. Doordat de naam Klappeheide aan het boxerfokprogramma is gebonden...

Lees het gehele artikel (PDF)

De Gazet (4 oktober 2001)

De Gazet (augustus 1999)

De Klappeheide heeft handen vol aan tachtig springerige pensiongasten; "Bij ons is de hond echt op vakantie". Nederlandse vakantiegangers vertoeven momenteel massaal in het buitenland of vinden in eigen land vertier. Hun huisdieren gaan ofwel mee, of ze vinden een plaatsje in een pension. Of die nu ook vakantie vieren.....
Lees het gehele artikel (PDF)

De Gazet (augustus 1999)