OVER ONS – HISTORIE

Hondenpension De Lindenberg wordt geleid door José van der Linden – Maas, een hondenliefhebber van kleins af aan.

 

José groeide op tussen de boxers, die haar ouders vanaf 1968 fokten in boxerkennel Van de Klappeheide. Van de Klappeheide boekte met het fokken van spontane en speelse boxers goede resultaten; meer dan honderd boxers kregen het predicaat uitmuntend.

 

In 1987 nam José het bedrijf van haar ouders over en breidde de kennel uit met een hondenpension. Aanvankelijk alleen voor boxers, maar door de vele logeeraanvragen werd de boxerboerderij al snel een fijn logeeradres voor alle soorten honden.

 

José combineert haar liefde voor honden met een betrokken manier van ondernemen. Ze breidde vanaf 1987 het bedrijf uit met dagopvang voor honden, extra speelweides en nieuwe soorten verblijven zoals de hondenhuiskamers.

 

In 2008 bracht De Lindenberg het laatste nestje boxerpups groot. Na het grootbrengen van dit nestje, ligt de focus volledig op het bieden van een superfijne tijd voor elke hond in het hondenpension en in de hondencrèche.

 

Overigens leeft het verleden in De Lindenberg nog altijd voort. Bekijk de nostalgische prijzenkast maar eens als u uw hond komt brengen of ophalen.

"Alle honden hebben recht op een super fijn en goed logeeradres."

Sandra Vermeer

Volg ons Wilt u op de hoogte blijven van nieuws? Volg ons op Facebook