HONDENPENSION – VOEDING

De Lindenberg wil het beste voor uw hond. Daarom investeren we in goede en gezonde voeding.


De honden krijgen bij ons standaard Royal Canin (CC), een merk dat kwalitatief goed bekend staat. We werken met deze soorten brokken:

  • Maxi Sensible
  • Maxi Junior
  • Lam & Rijst (Carocroc)
  • Senior/Light (Carocroc)

 

We vinden het belangrijk dat uw dier goed eet. Heeft uw hond moeite met eten? Dan doen we (met uw toestemming) wat lekkers door de maaltijd, bijvoorbeeld blikvlees, duckschijven, pens of brood.

 

Speciale voeding of dieet
Volgt uw hond een dieet of heeft uw hond speciale voeding nodig? Geef dan de voedingswensen door, eventueel in combinatie met het eigen hondenvoer. Graag aangeleverd in een afgesloten box of ton met maatbeker. Ook vers vlees in een ontdooibakje behoort tot deze mogelijkheid. Zorg er daarbij voor, dat de naam van uw hond er duidelijk op vermeld staat.

 

Aantal maaltijden
Uw hond wordt standaard twee keer per dag gevoerd. Is uw hond gewend om meerdere keren per dag te eten? Geef dit aan bij uw reservering. Dan houden we daar rekening mee en verdelen de voeding over meerdere maaltijden, bijvoorbeeld drie of vier.
Om zicht te krijgen op wat uw hond eet, gebeurt het voeren apart. Als uw hond met een kameraadje in een ruimte zit, krijgt de een het voer in de binnenren en de ander in de buitenren. Zo ontstaat geen ruzie om de maaltijd en wordt overeten voorkomen!

"Zodra ik met de auto de afslag neem richting het pension dan begint Rakker al te piepen van blijdschap."

Fam. Holthuizen

Volg ons Wilt u op de hoogte blijven van nieuws? Volg ons op Facebook