HONDENPENSION – DE VERBLIJVEN

Hondenpension De Lindenberg heeft verschillende binnenverblijven, waaronder enkele hondenhuiskamers. In de twee grootste hondenhuiskamers (±20 m²) kunnen meerdere (kleine) honden (maximaal twaalf) elkaar gezelschap houden. De huiskamers hebben veel direct daglicht en zijn sfeervol ingericht met onder andere luxe hondenbankjes.

 

Ruime hondenverblijven
De binnenverblijven hebben een ruime afmeting (2.00 x 1.80 meter of 3.66 x 1.75 meter). Elk binnenverblijf heeft bovendien direct toegang tot een overdekte buitenren. Via een luikje zijn het binnenverblijf en de buitenren met elkaar verbonden. De luikjes staan zoveel mogelijk open (afhankelijk van het weer). Zo kunnen de honden zelf bepalen of ze binnen of buiten willen zijn. Er zijn een aantal grotere verblijven, om honden (groot of klein) in groepjes bij elkaar te kunnen zetten, wanneer dat mogelijk is.

 

U kunt kiezen of uw hond een ruimte krijgt met of zonder vloerverwarming. Voor sommige langharige honden is vloerverwarming niet praktisch, andere honden zijn er niet aan gewend. Vermeld daarom bij uw reservering als u géén vloerverwarming wilt voor uw hond.

 

De verblijven zijn zo aangelegd, dat ze makkelijk te onderhouden zijn. Via de inzet van ventilatoren is er een continue aanvoer van verse lucht. De frisse lucht is gezond voor elke hond en verkleint de kans op ziektes.

"Alle honden hebben recht op een super fijn en goed logeeradres."

Sandra Vermeer

Volg ons Wilt u op de hoogte blijven van nieuws? Volg ons op Facebook